2018-12-15 08:00:00 Adventi hangverseny Martonvásáron

Ki lesz idén a legkedvesebb konyhás néni vagy bácsi?

 Mondd el a menzán dolgozó kedvenc konyhás néninek/bácsinak, hogy van egy pályázat, amelyben országszerte keresik azokat a konyhai dolgozókat, akik kedvesek, segítőkészek, mindig szépen, gusztusosan tálalják az ételt, és odafigyelnek rátok! Így munkájukkal példát mutathatnak más konyhai dolgozóknak is!

Készíts egy közös szelfit, a fotón Te és a konyhás néni/bácsi mindenképpen legyen rajta, de az sem baj, ha több osztálytársad is látható! Írj/írjatok egy pár sort röviden, hogy szerinted, szerintetek miért Ő a legjobb konyhás néni/bácsi!

Kérd meg az osztályfőnököd, hogy a fotót és az indoklást legkésőbb 2018. április 6-ig küldje el az info@merokanal.hu e-mail címre.

A határidő lejárta után feltöltik a fotót az „Élj könnyebben” Facebook-oldalunkra, nektek nincs más dolgotok, mint hogy április 10. – május 10. között lájkoljátok a feltöltött képeket. Szóljatok az iskola minden osztályának, a szülőknek és a pedagógusoknak is! Ha egy iskolából több osztály nevezi a konyhás nénit/bácsit, akkor a szelfiket montázsként teszik közzé, a kedvenc konyhai dolgozótokra érkező szavazatok pedig összeadódnak.

A legtöbb lájkot kapó konyhás néni vagy bácsi lesz az év konyhai dolgozója, munkáját egy díjjal ismeri el az OGYÉI.

A játékban részt vevők közül kisorsolnak tíz osztályt, a nyertesek egy egynapos, az egészséges táplálkozással kapcsolatos érdekes, informatív osztálykiránduláson vehetnek részt.

Eredményhirdetés: 2018. május 15.