2018-12-15 08:00:00 Adventi hangverseny Martonvásáron

"Így utazunk mi!" - felmérés a családok utazási szokásairól

Családszervezetek bevonásával elindult az eddigi legátfogóbb kutatás a különböző családtípusok utazási szokásainak felmérésére -"Így utazunk mi!" címmel.

Gyermekekkel sokkal nehezebb utazni, mint fiatal párként, és teljesen más kihívásokkal találja szemben magát egy nagycsalád, egy kiscsalád vagy egyedülálló szülő. Éppen ezért indította el a minősített családbarát szálláshelyek védjegy üzemeltetője, a KidsOasis a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány közreműködésével az - Így utazunk mi! – című felmérést.

A felmérés célja, hogy megismerjék az egyes családtípusok utazással kapcsolatos szokásait, problémáit, a kutatás eredményeit felhasználva fejleszteni lehessen a szálláshelyek, a turisztikai szolgáltatók által nyújtott családbarát szolgáltatások minőségét. A felmérés egyúttal fel szeretné hívni a figyelmet a „speciális” családtípusok eltérő igényeire is.

A KidsOasis Nonprofit Kft. idén, a Családok Évében szeretne nagyobb hangsúlyt helyezni a speciális családtípusokra és a nekik szóló családbarát turisztikai szolgáltatásokra.

A felmérés IDE kattintva érhető el.

Érdemes néhány percet szánni a válaszadásra, hiszen a kitöltők között kisorsolnak 2 darab 3 éjszakás családi kikapcsolódást a Zsályaliget Hotelban, illetve 2-2 darabot az Utazik a család meseútikönyv sorozat eddig megjelent köteteiből.

(Család.hu)