2019-01-22 17:00:00 Stresszkezelés gyermekeknek

Egy anya egy napja - felgyorsítva

„Élvezd a szabadnapod!” - köszönt el munkába menet egy reggel férje Gemma Chalmers gyesen lévő anyukától, aki kétéves kisfiával, Kayle-lal van otthon. Ezen kicsit megsértődve Gemma elhatározta, megmutatja a férjének és a világnak, milyen is egy ilyen 12 órás, gyermekkel otthon-maradós nap.

„Az én drága párom egész hétvégén azon kesergett, hogy én egész nap nem csinálok semmit, szóval kitaláltam, hogy megmutatom neki, milyen igazából egy napom” - írta Gemma, aki manikűrös Skóciában.

Így is tett: videót készített egy napjáról. (Amit egyébként itt lehet megnézni.) Mielőtt még megnyomta volna a felvétel gombot, már két összetört poharat el kellett takarítania, mert a kisfia szórakoztatónak találta, hogy egymáshoz csapja őket.

Kivitte a szemetet, megreggeliztette a kisfiát, lezuhanyzott, átpelenkázta a kisfiút és felöltözött. Ismerős ez minden gyesen lévő apukának vagy anyukának.

A videón pedig az látszik, ami ezután történt, az egész napos pörgés a megszámlálhatatlan szülői szerepben: „Takarító, sofőr, szakács, mesélő, ápolónő, játszótárs, totyogósok birkózó edzője, tanár, művészeti menedzser, bilire szoktató edző, kényes ügyek bajnoka, stylist, személyi öltöztető, mosoda üzemeltető, személyi bevásárló és még sok más” - kommentálta a napot Gemma Chalmers.

Bár a közösségi médiában hatalmas visszhangot váltott ki a videó, számtalan hasonló cipőben járó szülő kommentelte és osztotta meg, sajnos Gemma Chalmers férje még mindig nincs meggyőzve.

Esetleg cserélniük kellene egy napra?

(csalad.hu)