2019-01-22 17:00:00 Stresszkezelés gyermekeknek

Indul a Családok Éve első bulija

A legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki találhat magának szórakoztató programot a Családok Évéhez kapcsolódó programsorozatban. Szombaton, a Városligeti Műjégpályán lesz az első, egésznapos rendezvény, ahol a kicsiket például Farkasházi Réka, a nagyokat Radics Gigi és Király Viktor várja.

Szombaton, azaz január 13-án indul a Családok Éve programsorozat első rendezvénye – tájékoztatta a csalad.hu-t a Családok Évéhez kapcsolódó események kommunikációs szakértője. Dudás Ádám elmondta: a Városligeti Műjégpályán a korcsolyázásé lesz a főszerep. Kiemelte, hogy a Magyar Jégkorong Szövetséggel közös programon a korcsolya bérlése a készlet erejéig egész nap ingyenes lesz. A nap első felében a harmadik gyermekét váró Farkasházi Réka és együttese, majd az Iszkiri Zenekar és a Buborék Együttes szórakoztatja a gyermekeket. Délután az Alma Együttes lép fel, 18:30-tól pedig Radics Gigi és Király Viktor először lép közösen színpadra. Lesz arcfestés, családi társasjáték és tombola is.

Dudás Ádám megjegyezte, hogy a Családok Évében olyan rendezvények lesznek, amelyek minden generációt megszólítanak azért, hogy a kicsiktől a nagyszülőkig mindenki jól érezze magát. Január 15-én vasárnap „A zene az kell, mert körülölel” címmel egy időben több száz helyszínen szólal meg egyszerre a zene. A Családok Éve programsorozat vidéki nyitóeseményéhez csatlakozik a Debreceni Kőr Dáma Egyesület egy minden vallási felekezetet megszólító templomi hangversennyel. Debrecenben városi kórusok családjait rögtönzött koncertekre invitálják éttermekbe, bevásárlóközpontokba, vagy bármilyen énekléshez, zenéléshez nem szokványos helyszínre, mely egyben a délutáni hangversenyek beharangozója lesz. A Család-OK napot általános és középiskolák diákjainak családi koncertjei zárják.

A következő, harmadik program viszont inkább a fiataloknak szól majd. Még szintén januárban, 20-án lesz a Műjégpályák Éjszakája. A Városligeti Műjégpályán a Magyar Jégkorong Szövetséggel, és az egyik legnépszerűbb kereskedelmi rádióval közösen éjfélig bulizhatnak és korcsolyázhatnak a résztvevők. A zenéről és a hangulatról népszerű DJ gondoskodik. Ezen a programon a testvérek, unokatestvérek, szülők, nagynénik, nagybácsik, sőt, az örökifjú nagyszülők szórakozhatnak együtt.

Dudás Ádám beszélt arról is, hogy még ebben a hónapban elindul a Családvarázs online sorozat is a csaladokeve.hu oldalon. Itt népszerű emberek mutatják be családjukat, olyan hozzátartozójukat, akiket eddig még nem ismert a közönség. Az interjúsorozat kéthetente jelentkezik majd.

(Család.hu)