2019-05-24 18:00:00 Máté Bence - Vértelen vadászat - Előadás

A természet, a barátság és a mozgás családi kupaktanácsa, avagy: CoffeeRUN

Családi sportprogramot keres? Túrázna egyet az erdőben? Fogyni szeretne, vagy csak többet mozogni, közös utakat róni jó társaságban, friss levegőn? Apának cimbik kellenek gőzkieresztő nyargalásokhoz? Anya megismerkedne a saját erejével, új ösvényekkel, a terepfutás kihívásaival? Ha akár egyszer is igennel felelt, akkor jó helyen jár. Itt a CoffeeRUN!

A 2015-ben indult, majd két évvel később egyesületté alakuló CoffeeRUN több mint sportegyesület: igazi közösség a közös ég alatt. Mozogni vágyó családok, amatőr, félprofi és feketeöves terepfutók találkozási pontja, társaság, mely az egyéni akaraterőt csapatszellemmel turbózza fel, az elhatározást támogató sporttársakkal és közös edzésekkel dúcolja alá, a fejlődni vágyókat pedig háziversenyekkel, kihívásokkal ösztönzi. Az egyesület alapítója, a közösségi futások, sportrendezvények szervezője és motorja „Momma”, vagyis Marton-Mlecsenkov Éva ultrafutó, akit 2011-ben, második szülése után kapott el a gépszíj: azóta pedig döbbenetes sporteredményein túl azt is elérte, hogy többszázan mozognak együtt a CoffeeRUN egyesület közösségi futásain, programjain - olvasható a felelosszulokiskolaja.hu-n.

A CoffeeRun mára otthonos és bátorító, sportos közeggé formálódott, és heti rendszerességgel nyújt edzés- és mozgáslehetőséget kezdő és rutinos futóknak egyaránt. Az első futólépésekkel kacérkodók, a mozogni, fogyni vágyók és az aprótalpúak is rátalálhatnak a nekik való programokra, azokon keresztül pedig saját erejükre. A CoffeeRUN Family a kisgyermekes családoké, a Melange a “középhaladó” futólábú anyukáké, a Macikávé pedig a még tétova kocogók bátorító, közösségi gyalog-galoppja.

CoffeeRUN Family: családi túra-mozgás-hepaj, de az is lehet, hogy kocogós ereszdelahajam. Hol barlangtúra, hol madárles, hol loholós, hol battyogós, néha hűvös, néha izzadós, de mindenképpen otthonos, izgalmas és óriási kaland! Családi csörtetés futólépésben.

A cikk folytatódik itt.

(csalad.hu)