2018-09-28 00:00:00 Kutatók éjszakája a miskolci Bay Zoltán Kutatóintézetben

Pályázat civil szervezetek működési célú támogatására

Heteken belül megjelenik a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2018. évre vonatkozó, NEA-18-M jelű „Civil szervezetek működési célú támogatása 2018.” című pályázati kiírása - írja a Napitender.hu. 

A pályázat keretein belül 3.000.000.- Ft értékű támogatás elnyerésére van lehetőség. A várható leadási határidő 2018. január.

A pályázat célja

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

Támogatható tevékenységek

A támogatás a civil szervezet alapcélja szerinti tevékenységei feltételeinek biztosítására szabadon felhasználható. Várhatóan egy másik pályázat keretében a civil szervezetek szakmai programjának támogatására is lehetőség lesz, hasonló támogatási összeggel.

A pályázat keretösszege

A rendelkezésre álló forrás 2.596.201.440 Ft.

A támogatás összege

Az elnyerhető összeg civil szervezetenként 3.000.000 Ft. Így a keretösszeg figyelembevételével 800-nál több civil szervezet nyerheti el.

A jogosultak köre

A pályázat benyújtására jogosult civil szervezetek Magyarországon nyilvántartásba vett szervezetek nyújthatják be elektronikus pályázatukat: szövetségek, alapítványok, egyesületek.

(napitender.hu)