2019-02-22 15:00:00 Rád hagyományozom

Családi Fesztivál – itt az év legcsaládibb vasárnapja!

Egész napos színes program-kavalkáddal várják a gyermekeket és szüleiket vasárnap a Családok Budapesti Világtalálkozójának zárórendezvényére, a Családi Fesztiválra.

A gyermeknapon rendezett fesztiválon a fővárosban reggel 9 órától várják a családokat az Andrássy útra, ahol a szervezők egész nap több helyszínen, változatos programokkal szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Délelőtt 11 óráig adhatják le a hobbicukrászok süteményeiket a Kodály köröndön, ahol 12 órakor eredményhirdetéssel egybekötött díjátadás is lesz.

A családoknak érdemes az Oktogonhoz is elsétálniuk, ahol fél 10-től hangszersimogatóval várja Bársony Bálint a gyermekeket és szüleiket.

Ezt követően egy szenzációs közösségi flashmobnak lehetnek részesei a bátrabbak.

Az Andrássy út gyermeknapi nagyszínpadán 11 órától a Magyar Rádió Gyerekkórusa bűvöli el a közönséget, de játszik a nap folyamán a Kolompos együttes, Palya Bea, Szirtes Edina „Mókus” és Zenekara, valamint Marót Viki és a NOVA Kultúr Zenekar is a színpadra lép.

A kisebbeknek a Kodály körönd zenepavilonján Ringató foglalkozást tartanak, valamint a tehetséges Virtuózok adnak koncertet.

A zenei kavalkád mellett lesz kutyaörökbefogadás, 360 fokos videó-vetítés, óriásbábok, sőt a környezettudatos résztvevők akár kipróbálhatják azt is, milyen elektromosautót vezetni.

A programról részletesen tájékozódhat a csalad.hu eseménynaptárában.

(csalad.hu)