2017-11-25 08:00:00 Paripám csodaszép - Hintaló mint generációk krónikása

Biztonságos Internet Nap 2017

Te magad légy a változás: Együtt egy jobb internetért

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2017-es Biztonságosabb Internet Nap alkalmából versenyt hirdet hazai általános iskolások, középiskolások és felsőoktatásban résztvevők számára, plakát vagy fotó készítésére. A verseny célja, hogy a fiatalokat, "digitális bennszülötteket” motiválja médiatartalmak előállítására a biztonságos internet témájában, és ezáltal felhívja a figyelmet az internetben rejlő számtalan lehetőségre. Fotópályázatunkban kiemelt figyelmet fordítunk saját fejlesztésű, 'Lájkvadász' nevű társasjátékunkra, hogy megtudjuk, kik és hogyan használják, és ez hogyan segíti a játékosokat a valós és a virtuális tér közötti helyes egyensúly megtalálásában.

A társasjátékról a http://www.saferinternet.hu weboldalon tájékozódhatnak. A plakátkészítő verseny célja, hogy rávilágítson, hogyan használják a gyerekek és a fiatalok a szociális és multimédiás ikonokat. A pályamunkák elkészítésekor fontos szem előtt tartani, hogy az alkotásokat később felvilágosító, figyelemfelkeltő céllal szeretnénk terjeszteni!

Kik jelentkezhetnek?1. Általános iskola alsó- és felső tagozatos tanulói (1 -8. évfolyam) 2. Középiskolai tanulók (9-12. évfolyam) 3. Egyetemi és Főiskolai hallgatókMivel lehet pályázni? Két kategóriában várjuk az alkotásokat. 1. Fotó 2. PlakátBeküldési határidő: 2017. január 20., éjfél

 

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI