2017-10-19 00:00:00 21. Csabai Kolbászfesztivál

Értékes adomány a Pasaréti Bölcsődének

A II. kerületi PromoBox Kft. karácsony előtt a Pasaréti Bölcsőde apróságait lepte meg. Az ajándékok átadására Fejérdy Zsófiát, a PromoBox Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét a kerület országgyűlési képviselője, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lánszki Regő II. kerületi képviselő is elkísérte.

A családmarketinggel foglalkozó Promobox Kft. 2010-es megalakulása óta támogat anyaotthonokat , kórházi osztályokat, családszervezeteket. II. kerületi cégként az itt élő kisgyermekek karácsonyi ajándékozását is szerették volna megvalósítani.

Fejérdy Zsófia, a PromoBox Kft. tulajdonos-ügyvezetője elmondta: idén a pasaréti bölcsődésekhez került a cég karácsonyi ajándéka.

fejerdy-zsofia-varga-mihaly-lanszki-rego-a-masodik-keruleti-pasareti-bolcsodeben

Környezettudatosságot fejlesztő és az okos városokat bemutató játékokat, illetve hasznos, a bölcsőde napi működését megkönnyítő babaápolási termékeket ajánlott fel a PromoBox. A bölcsődéseket Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter, a kerület országgyűlési képviselője mellett Lánszki Regő II. kerületi képviselő is meglátogatta. Szabó Éva bölcsődevezető kalauzolta körbe a vendégeket, akiket mind a hét csoportban nagy szeretettel fogadtak a csöppségek. A készségfejlesztő építőkockák mellett plüssbárányokat, labdákat és egy hatalmas fehér plüssmackót is birtokba vehettek a gyerekek.

 

Lánszki Regő azt hangsúlyozta, hogy a környezettudatosságot és a városért való felelős gondolkodást nem lehet elég korán kezdeni, így idén a szükséges eszközök mellett a környezetvédelemhez és az építéshez, tervezéshez kapcsolódó tárgyakat választottak ki.

(csalad.hu)