2019-06-22 00:00:00 Két nap a tudatosabb vásárlásért

A lélek ünnepe (2016) - Irodalmi pályázat

A Gyermekjóléti Alapítvány / Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság közös felhívása

Pályázatunk témája Szabadon választott.  Minden, ami az élet... szép és jó, szeretet és bánat, család, remény, béke, bánat stb. - az író, költő szemével.

A pályázat weboldala és email címe:  http://www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu/palyazatok/a-lelek-unnepe-2016/  http://www.a-lelek-unnepe2.webnode.it/palyazatunk/  mecslaszlotarsasag@gmail.com  A pályázók köre: A pályázatunkra amatőr és rendszeresen publikáló szerzők tollából is várunk irodalmi műveket a fent megfogalmazott és kibontott témában. Pályázhatnak hazai és határon túl élő alkotók is.

Alsó életkori határ: 14. életév. A pályázat célja:  Ráirányítani a figyelmet a magyar irodalomra, a magyar nyelven írt alkotásokra. Új irodalmi művek írására ösztönzés. Tehetséggondozás, tehetségek felkutatása. Főhajtás Mécs László és Tóth Árpád emléke előtt.  A pályázat beküldési határideje: 2016.május 8. A pályázati anyag publikálása:  Minden pályázónk válogatott alkotása folyamatosan megjelenik a http://www.a-lelek-unnepe2.webnode.it/beerkezett-palyamuvek/ weboldalon!

Várjuk a kedves olvasók szavazatát is! (2016. május 15-ig)

Díjazás: 1. helyezett: Elismerő Oklevél +könyvajándék + ingyenes megjelenési lehetőség a 2016.évben megjelenő valamely antológiánkban + 10 000 Ft 2. helyezett: Elismerő Oklevél + könyvajándék + 5000 Ft 3.-4.-5. helyezett: Elismerő Oklevél

További részletek itt.