2019-06-22 00:00:00 Két nap a tudatosabb vásárlásért

DUE TEHETSÉGKUTATÓ DIÁKMÉDIA PÁLYÁZAT 2016

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) 2016-ban is várja a média iránt érdeklődő fiatal tehetségek műveit a már 26 éves múltra visszatekintő Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára.

Az ifjú médiások több kategóriában is pályázhatnak: az év diákújságírója, diákrádiósa, diákfotósa, valamint videó-újságírója címet nyerhetik el. Indulhatnak a pályázaton diákszerkesztőségek iskolaújsággal, online médiummal, továbbá nevezhetik a diákok mentorpedagógusaikat is.Minden kategóriában külön értékelik a felsőoktatási, középiskolás és általános iskolai korosztályt.

A diákmédiásoknak a díjak mellett hatalmas szakmai elismerést és előrelépést jelent a pályázaton való részvétel. A pályaműveket a DUE neves szakembereiből álló zsűrije bírálja el. A pályázat nyerteseit több mint 2 millió forint értékben díjazza a DUE.A díjátadás ünnepélyes keretek között zajlik a DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján.

A pályázat eredményhirdetése mellett tematikus programok, valamint ismert médiaszemélyiségek közönségtalálkozói és fellépései színesítik a programot. A pályázat beadási határideje: 2016. március 31.

További részletek és pályázati kiírás: www.due.hu